Vitorlás túra a Solenten

A vitorlástúra során bejárhatjuk a környező öblöket, mint Portsmouth, ahol a Royal Navy egyik legfontosabb támaszpontja mellett ott található Nelson admirális zászlóshajója a Victory, ellátogatunk a Wight szigetre ahol lehetőség lesz meglátogatni a The Needle nevet viselő sziklaképződményeket - majd megnézzük milyen ha a tengerről közelítjük meg. Megebédelhetünk a világhírű kalandor Sir Francis Chichester hajója a Gipsy Moth mellett. Az öt nap során minden éjjel másik kikötőben leszünk, így lehetőség van megnézni több kisvárost, megkóstolni a helyi ízeket, söröket.

EXTRÁK: az Angol partnerünk jóvoltából van lehetőség  vízálló vitorlás öltözet bérlésére. Mindenképpen érdeklődj email-ben.

Hajónk egy Brit építésű Westerly Renown ketch, melyen 3 kabinban 6 fő fér el. Ellentétben a tipikus chartervitorlásokkal, ez a hajó egy tipikus példája az Angol hajótervezők zsenialitásának -  ebben a típusban ölt testet az ideális családi túravitorlás, véleményem szerint a mai napig. A hajóban állómagasságban lehet közlekedni, és a szalonban szintén elfér 6 ember az asztal körül. ezenkívül a konyha felszerelése egy kétégős kerozin tűzhely. A hajó wc-vel és kézmosóval van felszerelve. Zuhanyzási lehetőség a kikötőkben található ( Premier Marina lánc )

Lehetőség van hétközbeni H-P, hétvégi, illetve egy hetes túrákra.

A túrára 5 fős csoportnak, vagy egyéni résztvevőkenk van lehetősége.

Csoportos foglalásnál te szabodmeg, hogy mikor legyen a túra, míg egyéni jelentkezésnél egy meghirdetett túrához tudsz csatlakozni.

Ez utóbbiakról és az árról havi hírlevélben értesülhetsz.

Feliratkozni hírlevélre a kezdőoldalon tudsz.